Starten in UZ Leuven, je doet het niet alleen

UZ Leuven is groot. Heel groot. Starten in een nieuwe job is altijd spannend en extra spannend als je bijna 10.000 nieuwe collega’s krijgt. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Je kunt rekenen op je eigen collega’s, maar daarnaast staat ook het Nurse Support Team klaar om je met raad en daad bij te staan.

Jolanda vertelt hoe zij en haar team startende verpleegkundigen op weg helpen in het ziekenhuis. Heb je nog vragen voor Jolanda en haar collega’s? Je kunt ze zelf stellen in de chatbox van het Nurse Support Team.

Klaar met studeren, maar niet stoppen met leren

Je bent afgestudeerd als verpleegkundige, misschien zelfs al wel langer dan dit jaar. Maar dat betekent niet dat je moet stoppen met leren. UZ Leuven is een leerrijke omgeving waarin levenslang leren belangrijk is.

De dienst ontwikkeling en opleiding heeft een groot aanbod opleidingen voor jou klaarstaan, zowel algemene opleidingen (IT, persoonlijke vaardigheden, kwaliteit en veiligheid …) als opleidingen specifiek voor jouw vakgebied. Daarnaast kun je ook verschillende permanente vormingen volgen, zoals orgaantransplantatie, pneumologie, revalidatie of verpleegkundig pijnconsulent.

Je ziet het, UZ Leuven hecht veel belang aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat kan met opleidingen, maar er zijn nog andere mogelijkheden.

Loopbaankansen in UZ Leuven